HATAY / DÖRTYOL - DÖRTYOL ERTUĞRUL GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. BÜTÜN  ÇOCUKLARIN BU BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMIZLA KUTLUYOR VE BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE BU ÜLKE İÇİN HAYATINI VEREN BÜTÜN ASKERLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ.

Nis

Yapılan değerlendirme sonucu bu haftanın en temiz sınıfı 8/A sınıfı seçilmiştir . Kendilerini tebrik ediyoruz.

Bu haftanın en temiz sınıfı 7/B seçildi. Tebrikler

Mrt

Bu haftanın en temiz sınıfı 8/C seçildi. Bütün öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 107. yılı okulumuzda kutlandı. Çanakkale Fatihi Cevat Paşa, Anafartalar Komutanı Mustafa Kemal Paşa ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 101. Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Bu haftanın en temiz sınıfı 8/A

Mrt

Bu haftanın en temiz sınıfı 6/B seçildi. Kendilerini tebrik ediyoruz. Hediyeleri cuma günü törende verilecek.

Mrt

SINIFIM TEMİZ PROJESİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE TEMİZLİK ALIŞKANLIĞI KAZANDIRIYORUZ.

HER HAFTA PROJE SORUMLUSU ÖĞRETMENLERİMİZ SINIFLARI GEZEREK SINIFLARIN

TEMİZLİĞİNE GÖRE PUANLAMA YAPMAKTA VE EN YÜKSEK PUANI ALAN SINIF HAFTANIN EN TEMİZ

SINIFI SEÇİLMEKTEDİR.

Ara

"Oku-Yorum Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi" kapsamında okulumuzda birçok etkinlik yapıldı. Oku-Yorum Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi ile İmam hatip okullarındaki öğrencilerin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amaçlanmıştır.